Balatoni, Gábor (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása különböző szárazáruk fizikai és kémiai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balatoni_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balatoni_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370754; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-53.; Ht. tanszéki jel; Szárazáruk; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat; Szalámigyártás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 21 Nov 2023 15:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3576 |