MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása különböző szárazáruk fizikai és kémiai és érzékszervi tulajdonságaira

Balatoni, Gábor (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása különböző szárazáruk fizikai és kémiai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balatoni_Gabor.pdf] Szöveg
Balatoni_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370754; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-53.; Ht. tanszéki jel; Szárazáruk; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat; Szalámigyártás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 21 Nov 2023 15:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3576
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése