MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Malátatörköly-fehérjék extrahálhatóságának a vizsgálata élelmiszeripari enzimkészítmények felhasználásával

Bacsó, Bence (2020) Malátatörköly-fehérjék extrahálhatóságának a vizsgálata élelmiszeripari enzimkészítmények felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bacso_Bence.pdf] Szöveg
Bacso_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425709; Budapest; Bibliogr.: p. [56-61].; Sör. tanszéki jel; Malátagyártás; Törköly; Enzimkészítmények; Söripari technológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3343
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése