Bacsó, Bence (2020) Malátatörköly-fehérjék extrahálhatóságának a vizsgálata élelmiszeripari enzimkészítmények felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bacso_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bacso_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425709; Budapest; Bibliogr.: p. [56-61].; Sör. tanszéki jel; Malátagyártás; Törköly; Enzimkészítmények; Söripari technológia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3343 |