Beke, Andor (2020) Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBeke_Andor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425692; Budapest; Bibliogr.: p. 27-30.; Kot. tanszéki jel; Lekvár; Szilvalekvár; Konzervtechnológia; Kisvállalkozások; Élelmiszeripari vállalatok; Üzemtervezés; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:37 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3259 |


