MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző összetételű, kendermagliszttel dúsított, durumlisztből készült kenyerek antioxidáns kapacitásának és vízben oldható polifenol tartalmának nyomon követése az előállítása folyamat során

Benes, Eszter Luca (2015) Különböző összetételű, kendermagliszttel dúsított, durumlisztből készült kenyerek antioxidáns kapacitásának és vízben oldható polifenol tartalmának nyomon követése az előállítása folyamat során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Benes_Eszter_Luca.pdf] Szöveg
Benes_Eszter_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370023; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Gb. tanszéki jel; Durumbúzaliszt; Kenyérgyártás; Kendermag; Lisztkeverék; Polifenolok; Antioxidánsok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 02 Dec 2023 15:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3046
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése