Benes, Eszter Luca (2015) Különböző összetételű, kendermagliszttel dúsított, durumlisztből készült kenyerek antioxidáns kapacitásának és vízben oldható polifenol tartalmának nyomon követése az előállítása folyamat során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Benes_Eszter_Luca.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Benes_Eszter_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370023; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Gb. tanszéki jel; Durumbúzaliszt; Kenyérgyártás; Kendermag; Lisztkeverék; Polifenolok; Antioxidánsok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 02 Dec 2023 15:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3046 |