Barnucz, János (2016) Különböző összetételű hidegen préselt zöldség– és gyümölcslevek eltarthatósági vizsgálata HHP technológia alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Barnucz_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Barnucz_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382749; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Ht. tanszéki jel; Zöldséglevek; Gyümölcslégyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Italtechnológia; Rostos üdítők; Tartósítás. nyomás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 27 Nov 2023 11:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3045 |