MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző derítőszerek hatása a borok biogén amin tartalmára

Becse, Orsolya (2015) Különböző derítőszerek hatása a borok biogén amin tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Becse_Orsolya.pdf] Szöveg
Becse_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (964kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370627; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-36.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Biogén aminok; Derítőszerek; Sauvignon blanc; HPLC rendszer;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 13:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2976
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése