MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A köles csíráztatása során bekövetkező beltartalmi jellemzők változása a hőmérséklet függvényében

Kasza, Kinga (2015) A köles csíráztatása során bekövetkező beltartalmi jellemzők változása a hőmérséklet függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kasza_Kinga.pdf] Szöveg
Kasza_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369694; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Köles; Magcsírázás; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Fehérjetartalom; Antioxidáns kapacitás; Peroxidáz aktivitás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 09:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2790
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése