Kasza, Kinga (2015) A köles csíráztatása során bekövetkező beltartalmi jellemzők változása a hőmérséklet függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegKasza_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369694; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Köles; Magcsírázás; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Fehérjetartalom; Antioxidáns kapacitás; Peroxidáz aktivitás; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:07 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2790 |


