Kasza, Kinga (2015) A köles csíráztatása során bekövetkező beltartalmi jellemzők változása a hőmérséklet függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kasza_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kasza_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369694; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Köles; Magcsírázás; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Fehérjetartalom; Antioxidáns kapacitás; Peroxidáz aktivitás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2790 |