MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A konyhasó diffúziójának vizsgálata nyers, füstölt sonka készítése során

István, Márton (2018) A konyhasó diffúziójának vizsgálata nyers, füstölt sonka készítése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Istvan_Marton.pdf] Szöveg
Istvan_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389208; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-35.; Ht. tanszéki jel; Sótartalom; Sózás; Húsipari technológia; Füstölt húskészítmények; Sonka; Magyar parasztsonka; Magyar Élelmiszerkönyv;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 15:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2765
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése