István, Márton (2018) A konyhasó diffúziójának vizsgálata nyers, füstölt sonka készítése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Istvan_Marton.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Istvan_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389208; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-35.; Ht. tanszéki jel; Sótartalom; Sózás; Húsipari technológia; Füstölt húskészítmények; Sonka; Magyar parasztsonka; Magyar Élelmiszerkönyv; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 15:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2765 |