Antal, Péter (2011) Jégkrém hőmérsékletének nyomon követése az előállítástól a szállításig. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Antal_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Antal_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (652kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ316224; Budapest; Szakirányulás: Gabona és ipari növények; Főcím a borítófedélről; Bibliogr.: p. 33.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Jégkrémek; Fagyasztott élelmiszerek; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 09:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2410 |