MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Jégkrém hőmérsékletének nyomon követése az előállítástól a szállításig

Antal, Péter (2011) Jégkrém hőmérsékletének nyomon követése az előállítástól a szállításig. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Antal_Peter.pdf] Szöveg
Antal_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (652kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ316224; Budapest; Szakirányulás: Gabona és ipari növények; Főcím a borítófedélről; Bibliogr.: p. 33.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Jégkrémek; Fagyasztott élelmiszerek; Tartósítás. hűtés, fagyasztás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 15 Nov 2023 09:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2410
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése