MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ízesített kefir termékek fogyasztói kedveltségének vizsgálata preferencia térképezés módszerével

Bétéri, Tamás (2014) Ízesített kefir termékek fogyasztói kedveltségének vizsgálata preferencia térképezés módszerével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Beteri_Tamas.pdf] Szöveg
Beteri_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371635; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 60-64.; Ht. tanszéki jel;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 11:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2390
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése