Bétéri, Tamás (2014) Ízesített kefir termékek fogyasztói kedveltségének vizsgálata preferencia térképezés módszerével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Beteri_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Beteri_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371635; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 60-64.; Ht. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 11:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2390 |