Ser, Henrietta Magdolna (2016) A hús-páclé arány és a pácolási időtartam hatásának vizsgálata a só diffúziójára aktív ultrahangos pácolás esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSer_Henrietta_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382564; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-37.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Páclé; Ultrahang alkalmazása; Sertéshús; Sótartalom; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 13:35 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2287 |


