MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A hús-páclé arány és a pácolási időtartam hatásának vizsgálata a só diffúziójára aktív ultrahangos pácolás esetén

Ser, Henrietta Magdolna (2016) A hús-páclé arány és a pácolási időtartam hatásának vizsgálata a só diffúziójára aktív ultrahangos pácolás esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ser_Henrietta_Magdolna.pdf] Szöveg
Ser_Henrietta_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382564; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-37.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Páclé; Ultrahang alkalmazása; Sertéshús; Sótartalom;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 22 Jan 2024 13:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2287
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése