Silva, Lectícia Bose (2019) Influence of malt composition on the quality of India Pale Ale beer. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lecticia_Bose_Silva.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lecticia_Bose_Silva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397214; Budapest; Élelmiszermérnök MSc, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. [61-67.]; Fi.tanszéki jel; maláta; söripari technológia; sörerjesztés |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 13:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - Konzulens Albanese, Donatella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2227 |