MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A hűtési sebesség hatása a marhahús érési folyamataira, minőségi jellemzőire

Barkó, Annamária (2015) A hűtési sebesség hatása a marhahús érési folyamataira, minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Barko_Annamaria.pdf] Szöveg
Barko_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370069; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-49.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Gél-elektroforézis; Hűtőipari technológia; Húsérés; Húsérlelés; SDE-PAGE módszer; Húsminőség;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 27 Nov 2023 11:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2189
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése