Barkó, Annamária (2015) A hűtési sebesség hatása a marhahús érési folyamataira, minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Barko_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Barko_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370069; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-49.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Gél-elektroforézis; Hűtőipari technológia; Húsérés; Húsérlelés; SDE-PAGE módszer; Húsminőség; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Nov 2023 11:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2189 |