MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési paradicsom érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerekkel a tárolás során

Békési, Szilvia (2020) Étkezési paradicsom érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerekkel a tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bekesi_Szilvia.pdf] Szöveg
Bekesi_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ402810; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-55.; ÁÉ. tanszéki jel; Paradicsom; Minőségvizsgálat; Színmérés; Akusztikus módszer; Tárolási hőmérséklet; Érésvizsgálat; Klorofill fluoreszcenciás mérés; Utóérés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SB Plant culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1355
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése