Békési, Szilvia (2020) Étkezési paradicsom érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerekkel a tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bekesi_Szilvia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bekesi_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ402810; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-55.; ÁÉ. tanszéki jel; Paradicsom; Minőségvizsgálat; Színmérés; Akusztikus módszer; Tárolási hőmérséklet; Érésvizsgálat; Klorofill fluoreszcenciás mérés; Utóérés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 16:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1355 |