Losonci, Dániel (2013) Étkezési paprikafajták pultontarthatósági vizsgálata roncsolásmentes módszerek alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Losonci_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Losonci_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332317; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: árukezelés és áruforgalmazás; Bibliogr.: p. 42-45.; Áf. tanszéki jel; Paprika; Tárolás. zöldségnövény; Roncsolásmentes mérési módszerek; Élelmiszerminőség; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 16:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1354 |