MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési paprikafajták pultontarthatósági vizsgálata roncsolásmentes módszerek alkalmazásával

Losonci, Dániel (2013) Étkezési paprikafajták pultontarthatósági vizsgálata roncsolásmentes módszerek alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Losonci_Daniel.pdf] Szöveg
Losonci_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332317; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: árukezelés és áruforgalmazás; Bibliogr.: p. 42-45.; Áf. tanszéki jel; Paprika; Tárolás. zöldségnövény; Roncsolásmentes mérési módszerek; Élelmiszerminőség;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1354
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése