MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési körtefajták postharvest érésmenetének nyomonkövetése roncsolásmentes optikai módszerekkel

Gyivi, Ildikó (2019) Étkezési körtefajták postharvest érésmenetének nyomonkövetése roncsolásmentes optikai módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gyivi_Ildikó_F9.pdf] Szöveg
Gyivi_Ildikó_F9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398195; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-35.; ÁÉ. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Postharvest technológia; Körte; Érésvizsgálat; Roncsolásmentes mérési módszerek; Utóérés; Tárolási hőmérséklet; Eltarthatóság;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SB Plant culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
Konzulens
Zsomné, Muha Viktória
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1350
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése