MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Érlelés folyamatának tanulmányozása különböző tósztolású tölgyfa chipsekkel

Huszti, Márk (2020) Érlelés folyamatának tanulmányozása különböző tósztolású tölgyfa chipsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Huszti_Mark.pdf] Szöveg
Huszti_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426414; Budapest; Bibliogr.: p.47-49.; Sör. tanszéki jel; Fahordós érlelés; Pörkölés; Pálinkafőzés; Szeszipari technológia; Hordókészítés; Tölgyfahordó; Tölgyfa chips;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 15:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1322
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése