MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Erjedés kinetikai vizsgálatok különböző Furmint klónok esetében a Tokaj-Oremus Szőlőbirtok és Pincészet Kft-nél

Simkó, Kitti (2015) Erjedés kinetikai vizsgálatok különböző Furmint klónok esetében a Tokaj-Oremus Szőlőbirtok és Pincészet Kft-nél. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Simko_Kitti.pdf] Szöveg
Simko_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (974kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370643; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33.; Bor. tanszéki jel; Erjedésipari technológiák; Furmint; Tokaj-hegyaljai borvidék; Kinetikai vizsgálat; Cukortartalom; Alkoholtartalom meghatározása;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 15:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1320
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése