Simkó, Kitti (2015) Erjedés kinetikai vizsgálatok különböző Furmint klónok esetében a Tokaj-Oremus Szőlőbirtok és Pincészet Kft-nél. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Simko_Kitti.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Simko_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (974kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370643; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33.; Bor. tanszéki jel; Erjedésipari technológiák; Furmint; Tokaj-hegyaljai borvidék; Kinetikai vizsgálat; Cukortartalom; Alkoholtartalom meghatározása; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1320 |