Nagy, Dávid (2014) Enzimgátlás vizsgálata a cefrézés folyamán gluténmentes gabonamalátáknál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_David.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (659kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371283; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 40-43.; Sör. tanszéki jel; enzimológia; enzimgátlók; cefre; pálinkafőzés |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 10:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1302 |