Kovács, Ingrid (2013) Enzimgátlás vizsgálata a cefrézés folyamán gluténmentes gabonamalátáknál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKovacs_Ingrid.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ334110; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-48.; Sör. tanszéki jel; Enzimgátlók; Sörfőzés; Cefrézés; Maláta; Gluténmentes élelmiszerek; Hajdina; Hajdinamaláta; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 09:56 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1301 |


