MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörösbor alapú zselédesszert termékfejlesztése

Aux, Sára (2023) Vörösbor alapú zselédesszert termékfejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801103216.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801103216.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801103216_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801103216_szdkivonat1.pdf

Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801103216; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801103216.pdf; 801103216_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7493
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése