MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of nitrogen sources on alcoholic fermentation of apple juice

Nguyen, Thi Minh Ngoc (2021) Effect of nitrogen sources on alcoholic fermentation of apple juice. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nguyen_Thi_Minh_Ngoc_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Nguyen_Thi_Minh_Ngoc_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 47-53. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2698; ENTZ446430; Sör -- tanszéki jel; Almalevek; Alkoholos erjedés; Lepárlás; Saccharomyces cerevisiae; Nitrogéntartalom; Cefrézés; Aromaanyagok; Gyümölcspárlatok; Élesztőtápanyag
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 16 Szep 2024 12:06
Utolsó változtatás: 16 Szep 2024 12:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pham, Minh Tuan
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5654
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése