MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Application of near infrared pectroscopy for the detection of honey dulteration

Majadi, Mariem (2021) Application of near infrared pectroscopy for the detection of honey dulteration. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of mariem_majadi_2020_2021_2.pdf] Szöveg
mariem_majadi_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 59-65. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.;
Kulcsszavak: E2683; ENTZ446381; Fi -- tanszéki jel; NIR/NIT spektroszkópia; Méz; Kemometria; Repceméz; Napraforgóméz; Szirup; Mézhamisítás
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 12 Szep 2024 12:00
Utolsó változtatás: 12 Szep 2024 12:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
Konzulens
Bodor, Zsanett
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5637
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése