MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nyomokban glutént tartalmaz – Glutént esetlegesen tartalmazó élelmiszerek analitikai vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó fogyasztói attitűdök felmérés

Korom, Kata Orsolya (2020) Nyomokban glutént tartalmaz – Glutént esetlegesen tartalmazó élelmiszerek analitikai vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó fogyasztói attitűdök felmérés. MSC Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Korom_Kata_Orsolya_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Korom_Kata_Orsolya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szak. Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kulcsszavak: E2670; ENTZ446344; Élip -- tanszéki jel; Glutén; Rágógumi; Krémporok; Ételízesítők; Snack-termékek; Tejcsokoládé; Kérdőíves vizsgálat; ELISA technika
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:42
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kasza, Gyula
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5624
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése