MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

The effect of high hydrostatic pressure processing on colour, total phenolic content and antioxidant activity of Tenebrio molitor and Zophobas morio

Grylls, Philippa Victoria (2020) The effect of high hydrostatic pressure processing on colour, total phenolic content and antioxidant activity of Tenebrio molitor and Zophobas morio. MSC Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Grylls_Philippa_Victoria_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Grylls_Philippa_Victoria_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 45-52. p. Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány Szent István Egyetemen készült diplomamunka
Kulcsszavak: E2660; ENTZ445665; Sör -- tanszéki jel; Ht -- tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Lisztbogár; Zophobas morio; Rovarfogyasztás; Ehető rovarok; Antioxidáns kapacitás; Fenoltartalom; Színvizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 16 Szep 2024 11:47
Utolsó változtatás: 16 Szep 2024 11:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5607
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése