Bognár, Bence (2021) Dió avasodásának vizsgálata FT-NIR módszerrel. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bognár_Bence_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bognár_Bence_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [35-37.] p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2643; ENTZ445087; Ké -- tanszéki jel; Sör -- tanszéki jel; Dió; Diótermesztés; Avasodás; Referencia anyag; Spektrometria, Kemometria; FT-NIR spektrométer |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 12:22 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 12:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5586 |