MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Céklahéj értékes komponenseinek kivonása mikrohullámú extrakció segítségével

Forgó, Barbara (2021) Céklahéj értékes komponenseinek kivonása mikrohullámú extrakció segítségével. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Forgó_Barbara_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Forgó_Barbara_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: [51-54] p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2633; ENTZ440963; Ég -- tanszéki jel; Cékla; Betalainok; Mikrohullámú technika; Extrakció; Színanyagok; Antioxidáns kapacitás; Élelmiszeripari melléktermékek
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 12:19
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 12:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5577
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése