Juhász, Loretta (2013) Zöldség alapú jégkrém összetételének kidolgozása és fogyasztói fogadtatásának felmérése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juhasz_Loretta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juhasz_Loretta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
Kulcsszavak: | ENTZ333802; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-51.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémek; Fagylalt; Zöldségalapú készítmények; Minőségvizsgálat; Szárazanyag-tartalom; Érzékszervi vizsgálat; Kérdőíves vizsgálat; Fogyasztói magatartás; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 13:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5531 |