MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöldség alapú jégkrém összetételének kidolgozása és fogyasztói fogadtatásának felmérése

Juhász, Loretta (2013) Zöldség alapú jégkrém összetételének kidolgozása és fogyasztói fogadtatásának felmérése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juhasz_Loretta.pdf] Szöveg
Juhasz_Loretta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Főcím a nyilatkozatról
Kulcsszavak: ENTZ333802; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-51.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémek; Fagylalt; Zöldségalapú készítmények; Minőségvizsgálat; Szárazanyag-tartalom; Érzékszervi vizsgálat; Kérdőíves vizsgálat; Fogyasztói magatartás;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 13:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5531
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése