MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Xilo-oligoszachariddal készült gyümölcszselék tárolás alatti stabilitásának vizsgálata

Boda, Boglárka Mária (2016) Xilo-oligoszachariddal készült gyümölcszselék tárolás alatti stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Boda_Boglarka_Maria.pdf] Szöveg
Boda_Boglarka_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376203; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 74-81.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Gyümölcszselé; Oligoszacharidok; Beltartalmi vizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; Mikrobiológiai stabilitás; Kromatográfia; Glükóztartalom; Xiloz-tartalom; Prebiotikumok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 20 Jan 2024 17:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5486
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése