MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Whisky párlat ultrahangos kezeléssel gyorsított érésének vizsgálata

Baintner, Dániel (2015) Whisky párlat ultrahangos kezeléssel gyorsított érésének vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Baintner_Daniel.pdf] Szöveg
Baintner_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369951; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 61-63.; Sör. tanszéki jel; Whisky; Italtechnológia; Érésszabályozás; Ultrahang alkalmazása;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 09:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Attila Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5476
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése