Mahunka, Nikoletta (2015) A valorigráf és a farinográf mérési eredményeinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mahunka_Nikoletta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mahunka_Nikoletta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (727kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370605; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39.; Gb. tanszéki jel; Búzaliszt; Reológiai vizsgálatok; Valorigráfos vizsgálat; Farinográfos vizsgálat; Cipó; Sütőipari tulajdonság; Liszt-vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5323 |