MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére

Bartha, Margaréta (2020) A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bartha_Margareta_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Bartha_Margareta_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430843; Budapest; Bibliogr.: fol 51-55.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Vágóhidi technológia; Stresszorok; Szarvasmarha; Húsminőség;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 12:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
-
-
Konzulens
Kovács, Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5300
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése