Bartha, Margaréta (2020) A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bartha_Margareta_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bartha_Margareta_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430843; Budapest; Bibliogr.: fol 51-55.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Vágóhidi technológia; Stresszorok; Szarvasmarha; Húsminőség; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 12:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - Konzulens Kovács, Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5300 |