Bors, Márton (2013) Thermomyces lanuginosus eredetű xilanáz fermentációjának tanulmányozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bors_Marton.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bors_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333709; Budapest; Biomérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Sör. tanszéki jel; Thermomyces lanuginosus gomba; Fermentációs technológiák; Élelmiszeripari melléktermékek; Söripari melléktermék; Xilanáz enzim; Enzimaktivitás mérés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5126 |