Balog, Zsófia (2012) Technológiai adalékanyagok hatása kréker keksz késztermékre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balog_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balog_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326692; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 39.; Gb. tanszéki jel; Győri Keksz Kft.; Kekszgyártás; Élelmiszer-adalékanyagok; Tésztaipari technológia; Lisztkeverék; Édesipari technológia; Kekszek; Kekszgyártás; Élelmiszer-adalékanyagok; Pálmaolaj; Élelmiszeripari alapanyagok; Enzimtechnológia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 22 Nov 2023 09:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4997 |