MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Technológiai adalékanyagok hatása kréker keksz késztermékre

Balog, Zsófia (2012) Technológiai adalékanyagok hatása kréker keksz késztermékre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balog_Zsofia.pdf] Szöveg
Balog_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326692; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 39.; Gb. tanszéki jel; Győri Keksz Kft.; Kekszgyártás; Élelmiszer-adalékanyagok; Tésztaipari technológia; Lisztkeverék; Édesipari technológia; Kekszek; Kekszgyártás; Élelmiszer-adalékanyagok; Pálmaolaj; Élelmiszeripari alapanyagok; Enzimtechnológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 22 Nov 2023 09:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4997
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése