MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelések kombinációinak hatásai marhahús érzékszervi tulajdonságaira

Becsey, Fanny (2018) Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelések kombinációinak hatásai marhahús érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Becsey_Fanny.pdf] Szöveg
Becsey_Fanny.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389163; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsipari technológia; Tartósítás. nyomás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Elektronikus orr; Tartósítás. hőkezelés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 13:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4953
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése