Becsey, Fanny (2018) Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelések kombinációinak hatásai marhahús érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Becsey_Fanny.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Becsey_Fanny.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389163; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsipari technológia; Tartósítás. nyomás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Elektronikus orr; Tartósítás. hőkezelés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4953 |