Csáki, Éva (2017) Tárolási hőmérséklet hatásának (hidegkárosodás) vizsgálata klorofill - fluoreszcencia jellemzők változása alapján banán esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csaki_Eva.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csaki_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375976; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; ÁÉ. tanszéki jel; Banán; Tárolási hőmérséklet; Klorofill fluoreszcenciás mérés; Tömegmeghatározás; Színmérés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 12:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4860 |