MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Száraz sózással és starterkultúrás pácolással készült sonka minőségi jellemzőinek vizsgálata

Halek, Mátyás (2020) Száraz sózással és starterkultúrás pácolással készült sonka minőségi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Halek_Matyas_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Halek_Matyas_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430215; Budapest; Bibliogr.: fol 41-42; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húspácolás; Pácolási technológia; Sonka; Sózás; Starter kultúra;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Visy, Anna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4597
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése