Halek, Mátyás (2020) Száraz sózással és starterkultúrás pácolással készült sonka minőségi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Halek_Matyas_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Halek_Matyas_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430215; Budapest; Bibliogr.: fol 41-42; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húspácolás; Pácolási technológia; Sonka; Sózás; Starter kultúra; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Visy, Anna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4597 |