Hegedűs, Anett (2016) Spontán és ko-inokulációs almasavbontás folyamatának és biogén amin termelésének összehasonlítása üzemi körülmények között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hegedus_Anett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hegedus_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371707; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Almasavbontás; Biogén aminok; Starter kultúra; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4539 |