Hajdú, László (2019) Sertéskábítás paramétereinek hatása a húsminőségre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hajdu_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hajdu_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391828; Budapest; Élelmiszermérnők (MSC), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Vágóhídak; Vágóhidi eszközök; Vágóhidi technológia; Sertésvágóhíd; Sertésfeldolgozás; Húsminőség; Kábítás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SF Animal culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4439 |