MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sertéshús olajokban, zsírokban történő hőkezelésének a vizsgálata

Dávid, Dóra (2020) Sertéshús olajokban, zsírokban történő hőkezelésének a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of David_Dora.pdf] Szöveg
David_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ428091; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.[50-53.]; Ht. tanszéki jel; Hőkezelés; Sertéshús; Analitikai vizsgálatok; Olajban sütés; Növényolajok; Zsírban sütés; Olívaolaj; Szőlőmagolaj; Húsminőség;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 15:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4436
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése