MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sárgadinnye különböző tárolástechnológiai módszereinek feltárása az eltarthatósági idő növelésére

Horváth, Vivien (2015) A sárgadinnye különböző tárolástechnológiai módszereinek feltárása az eltarthatósági idő növelésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Vivien.pdf] Szöveg
Horvath_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369818; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: 43.; ÁÉ. tanszéki jel; Sárgadinnye; Tárolás. zöldségnövény; Eltarthatóság; Tárolás. szabályozott légtérben; SMART vizsgálat; Laboratóriumi vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4404
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése