MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Azonos szőlő, különböző élesztők és enzimek : különböző élesztőkkel és tápsókkal erjesztett és enzimekkel kezelt borok összehasonlító vizsgálata

Kiss, Attila (2014) Azonos szőlő, különböző élesztők és enzimek : különböző élesztőkkel és tápsókkal erjesztett és enzimekkel kezelt borok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Attila.pdf] Szöveg
Kiss_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371324; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Bor. tanszéki jel;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/426
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése