Aouadi, Balkis (2019) Quantification of Multiple Adulterants in Beef Protein Powder by FT-NIR Spectroscopy a Siemens S7 1200 AC/DC/RLY PLC. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balkis_Aouadi.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balkis_Aouadi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391894; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 45-52.; Fi. tanszéki jel; Marhahús; Fehérjekészítmények; NIR/NIT spektroszkópia; Fehérjetermék; Élelmiszer-hamisítás; Kemometria; Aminosavak; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 09:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - Konzulens Fodor, Marietta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4166 |