MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Quantification of Multiple Adulterants in Beef Protein Powder by FT-NIR Spectroscopy a Siemens S7 1200 AC/DC/RLY PLC

Aouadi, Balkis (2019) Quantification of Multiple Adulterants in Beef Protein Powder by FT-NIR Spectroscopy a Siemens S7 1200 AC/DC/RLY PLC. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balkis_Aouadi.pdf] Szöveg
Balkis_Aouadi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391894; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 45-52.; Fi. tanszéki jel; Marhahús; Fehérjekészítmények; NIR/NIT spektroszkópia; Fehérjetermék; Élelmiszer-hamisítás; Kemometria; Aminosavak;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 15 Nov 2023 09:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4166
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése