Fekete, Noémi Erika (2018) Probiotikus ananászlé előállítása és a probiotikumok életképességének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fekete_Noemi.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fekete_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389890; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-40.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Ananász; Gyümölcslégyártás; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus plantarum; Bifidobacterium lactis Bb-12; Fermentált élelmiszerek; Emésztőrendszer; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4127 |