MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Probiotikumok mikrokapszulázása emulziós technológiával és életképességük vizsgálata élelmiszermátrixokban

Bodnár, Anna (2019) Probiotikumok mikrokapszulázása emulziós technológiával és életképességük vizsgálata élelmiszermátrixokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bodnar Anna_E5.pdf] Szöveg
Bodnar Anna_E5.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (855kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397885; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Sör. tanszéki jel; Mikrokapszulázás; Emulziók; Lactobacillus casei; Bifidobacterium lactis Bb-12; Tárolási vizsgálat; Életképesség; Probiotikumok; Céklalé;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 10:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Ta, Phuong Linh
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4125
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése