MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pontyhús egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása az időjárási körülmények hatására

Buják, Csenge (2016) A pontyhús egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása az időjárási körülmények hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bujak_Csenge.pdf] Szöveg
Bujak_Csenge.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381909; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-38.; Ht. tanszéki jel; Ponty; Halhús; Húsminőség; Beltartalmi vizsgálat; Planktonok; Zsírtartalom; Hőmérséklet; Állományvizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Palotás, Péter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4101
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése