MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pizzák eltarthatóságának növelése ózonos és ultraviolás kezelésekkel

Biró, Adrienn (2016) Pizzák eltarthatóságának növelése ózonos és ultraviolás kezelésekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Biro_Adrienn.pdf] Szöveg
Biro_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381887; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Ht. tanszéki jel; Pizza; Fagyasztott élelmiszerek; Módosított atmoszférás csomagolás; Eltarthatóság; Ózon; Ultraviola sugárzás; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 08:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4081
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése