Biró, Adrienn (2016) Pizzák eltarthatóságának növelése ózonos és ultraviolás kezelésekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Biro_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Biro_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381887; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Ht. tanszéki jel; Pizza; Fagyasztott élelmiszerek; Módosított atmoszférás csomagolás; Eltarthatóság; Ózon; Ultraviola sugárzás; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4081 |