MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Palackozott teák analitikai és érzékszervi minősítése

Bucsella, Edit (2013) Palackozott teák analitikai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bucsella_Edit.pdf] Szöveg
Bucsella_Edit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333831; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-49.; Bor. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nagy, Ákosné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3919
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése