MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mézek HMF tartalmának változása hőkezelés hatására

Aszman, Nikolett (2017) Mézek HMF tartalmának változása hőkezelés hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Aszman_Nikolett.pdf] Szöveg
Aszman_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373615; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-62.; Ék. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Mézfeldolgozás; Mézfogyasztás; HMF tartalom; HPLC rendszer; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; Hőkezelés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 12:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Amtmann, Mária
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3443
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése