Aszman, Nikolett (2017) Mézek HMF tartalmának változása hőkezelés hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Aszman_Nikolett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Aszman_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373615; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-62.; Ék. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Mézfeldolgozás; Mézfogyasztás; HMF tartalom; HPLC rendszer; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; Hőkezelés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 12:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Amtmann, Mária - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3443 |