MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe

Beke, Andor (2020) Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Beke_Andor.pdf] Szöveg
Beke_Andor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425692; Budapest; Bibliogr.: p. 27-30.; Kot. tanszéki jel; Lekvár; Szilvalekvár; Konzervtechnológia; Kisvállalkozások; Élelmiszeripari vállalatok; Üzemtervezés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 13:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3259
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése